Coaching

Stichting Eenzaamheid Doorbreken biedt coaching, training en voorlichting aan mensen die zich alleen voelen of een gemis ervaren. Aan mensen die hun situatie willen veranderen, met andere woorden; die willen breken met hun eenzaamheid.

Persoonlijke coaching

Stichting Eenzaamheid Doorbreken biedt coaching aan iedereen ouder dan 12 jaar. De coaching is altijd persoonlijk. We sluiten aan bij jouw steunbehoefte. Om een indruk te geven wat we doen, geven we hieronder enkele voorbeelden.

  • Samen uitzoeken wat jij precies wil. Jouw wensen op een rijtje zetten, prioriteren en je begeleiden om deze concreet te maken, zodat je eraan kunt werken (doelen).
  • Samen in kaart brengen van jouw knelpunten om je doel te bereiken. Vervolgens begeleiden we je om deze knelpunten te verminderen of op te lossen. Dit op een manier die effectief is én bij jou als persoon past.
  • Samen bespreken en verhelderen wat jouw verwachtingen zijn van contacten. Als het nodig is, leren we je ook hoe je verwachtingen kunt bijstellen.
  • Samen verkennen welk gemis jij precies ervaart. En, als dat nodig is, gaan we met jou aan de slag om jouw gemis een plek te geven, zodat je op sociaal vlak naar eigen wens verder kunt.
  • Je helpen om je eigenwaarde te versterken, leren hoe jij je meer zelfverzekerd kunt voelen in jouw contact met anderen.
  • Je leren om jouw sociale inzichten te vergroten, bijvoorbeeld waarom reageren mensen zoals ze dat doen en hoe kan jij daar (effectiever) op reageren?
De genoemde voorbeelden zijn een greep van aandachtgebieden waar onze coaching op gericht kan zijn.

We sluiten altijd aan bij hetgeen voor jou van belang is. Niets meer en niets minder. Het doel is altijd dat jouw mogelijkheden zijn vergroot en je veel meer kans van slagen hebt om jouw wensen te realiseren.

Praktische informatie

De coachgesprekken duren gemiddeld een uur en vinden meestal eens per twee weken plaats. De coachtrajecten zijn kortdurend.

Kosten

Het uurtarief van een coachgesprek is € 65,= exclusief btw. De kosten hiervan worden op dit moment helaas nog niet vergoed door de gemeente of verzekeraars.

Aanmelden of meer weten?

Heb je mogelijk interesse?
Je kunt je direct aanmelden voor coaching of een oriënterend gesprek aanvragen via 06 12 09 84 19 of 06 12 94 38 96. We zijn telefonisch het beste bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17:00 uur tot 18:00 uur, of stuur een mail naar info@eenzaamheiddoorbreken.nl.

Neem contact op

Wil je ondersteuning van ons, of twijfel je daarover? Neem dan contact met ons op!

Contact