Training en praktische steun

Trainingen

Stichting Eenzaamheid Doorbreken verzorgt vanuit de coaching ook gerichte vaardigheidstrainingen. We oefenen dan met het beter leren toepassen van vaardigheden die jou helpen om je doel(en) te bereiken. Onze trainingen zijn altijd persoonlijk en gericht op jouw specifieke situatie en leerwensen.

Stel dat je nieuwe contacten wilt en je denkt jezelf de hele tijd in de put en je voelt je onzeker. Stel dat je deze knelpunten wilt aanpakken, dan zou de training bijvoorbeeld gericht kunnen zijn op:
  • leren om je eventuele negatieve gedachtenpatronen om te denken naar helpende gedachten.
  • leren om je sociale vaardigheden te vergroten of leren hoe je deze effectiever kunt toepassen.

Praktische informatie

Ons trainingsaanbod en de inhoud van een training staat niet vast. We bieden op maat en op vraag trainingen. Dat kan individueel gebeuren of in groepsverband. We kijken wat voor jou meerwaarde heeft en wat wij op een goede manier kunnen aanbieden.

Samen in actie

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk in actie te durven komen. Dan kunnen we eenmalig of zeer kortdurend met je mee ergens naar toe gaan. We blijven dan natuurlijk wel gepast op de achtergrond.

Aanmelden of meer weten?

Heb je mogelijk interesse?
Je kunt je direct aanmelden voor coaching of een oriƫnterend gesprek aanvragen via 06 12 09 84 19 of 06 12 94 38 96. We zijn telefonisch het beste bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17:00 uur tot 18:00 uur, of stuur een mail naar info@eenzaamheiddoorbreken.nl.

Neem contact op

Wil je ondersteuning van ons, of twijfel je daarover? Neem dan contact met ons op!

Contact